Hier is het heerlijk om op sportkamp te zijn, op weekend met vrienden of op teambuilding met collega’s. Sportcomplex de Bemdhal biedt een waaier aan mogelijkheden voor jeugdkampen, meerdaagse groepsactiviteiten of een weekendje weg. Ook voor feesten staan de deuren wijd open.

Fun, comfort en gezelligheid voor een zacht prijsje, in de parel van de Kempen!

Overnachten

Verenigingen, groepen op weekend, scholen, kom maar op. Bij ons overnacht je in comfortabele slaapzalen met zachte bedjes. De sfeer is hartelijk en de recreatiemogelijkheden zijn talrijk.

Slaapzalen en prijzen ontdekken

Sporten

Een sporthal voor zaalsporten? Een gymzaal voor danslessen? Squashterreinen? Vele vragen, één antwoord: de Bemdhal. De meest complete accommodatie voor zowel indoorsporten als buitenactiviteiten.

Mogelijkheden en prijzen ontdekken

Feesten

Van fuif, familiefeest, mosselfestijn, babyborrel tot megabrunch, in de Bemdhal werd reeds menig uur gefeest. Grote groepen en kleine groepen, allemaal welkom. Keuze tussen de polyvalente hal en feestzaal.

Zalen en prijzen ontdekken

Vergaderen

Vergaderen in no-nonsensestijl. Dat kan in de vergaderzaal van de Bemdhal. Hier worden plannen gesmeed en banden aangesterkt. En na een geslaagde meeting kan er nagepraat worden in ’t café.

Vergaderzaal reserveren

Bemdkaffee

Geen Bemdhal zonder Bemdkaffee. Geen sportinspanning zonder ontspanning. Geen toffe babbel zonder een frisse pint. In ’t knusse café van Jan en Katrien. Iedereen is welkom, ook op ’t verwarmd terras.

Openingsuren bekijken

In en rond de Bemdhal

… is er altijd wel iets te beleven. Ervaar het zelf!

Jouw volgende activiteit in de Bemdhal organiseren?

Jan & Katrien geven je graag meer info over de mogelijkheden:

014 67 79 06 | info@bemdhal.be

Tag je Instagram-foto’s met de hastag #bemdhal of #bemdkaffee
De Bemdhal is een realisatie van Chiro Arendonk centrum, met vzw ACSI als beheerder. Wat ooit in 1992 begon als locatie voor ontspanning en fuiven voor verenigingen, trekt ondertussen groepen, scholen, sportclubs, bedrijven en particulieren aan van over gans Vlaanderen.